تبلیغ

دانلود بازی کامپیوتر

.

دانلود انیمیشن دوبله فارسی

.



لینک های خراب را در قسمت نظرات گزارش دهید. (در کمترین زمان ممکن اصلاح میشود.)
ویـدئـو کـلیپ 🎞طب اسلامی سنتی

خواص شگفت انگیز سویق جو-آیت الله تبریزیان+ویدئو

امتیاز یادت نره

خواص شگفت انگیز سویق جو-آیت الله تبریزیان-طب سنتی-طب اسلامی-سویق-سویق جو-سویق گندم-انواع سویق و خاصیت آنها-خواص درمانی سویق-سویق غذای انبیاء-سویق در طب اسلامی-خواص شگفت انگیز سویق در روایات-معجونی شگفت انگیز به نام سویق جو + طرز تهیه-طرز استفاده سویق جو و گندم-چاقی و لاغری-سویق چیست؟ خواص شگفت انگیز سویق در روایات-خواص و طرز تهیه سویق-خرید سویق گندم-سویق کودک-سویق عدس یعنی چه-سویق برای چاقی-سویق کامل-معنی سویق-سویق برنج-سویق لاغری-خواص سویق برنج-خواص سویق عدس-خواص سویق سنجد-خواص سویق سیب-خواص سویق کامل-خواص سویق نخود-سویق کودک-خواص سویق از امام صادق(ع)-سفارش اهل بیت به خوردن سویق-سویق غذای کامل-سویق غذای بهشتی-سویق و طب اسلامی-

خواص شگفت انگیز سویق جو-آیت الله تبریزیان+ویدئو

انواع سویق و خواص آنها:

امام صادق علیه‌السلام در مورد سویق می فرمایند: سویق، تلخه را از تن و بلغم را از معده، کاملاً جدا می کند و هفتاد گونه بلا را دور می سازد. الکافی ج ۶ ص ۳۰۶ ح ۱۱

یکی از خوراکی هایی که در طب اسلامی و سنتی هم به عنوان خوراکی و هم به عنوان دارو مورد استفاده قرار می گیرد سویق است. این خوراکی مقوی که روش درست کردن بسیار ساده ای دارد خواص زیادی دارد. خواصی همچون مقوی بودن، افزایش استحکام بدن، افزایش رشد مخصوصاً در کودکان، چاق کننده، افزایش شهوت، تقویت دست و پا و خواص بسیار دیگر که در ادامه عرض می کنم. البته سویق انواعی دارد که خواص انواع آن با هم فرق می کند.

ابن بیطار، به نقل از رازی گفته است: هر سویقی با چیزی که از آن ساخته می‌شود، تناسب دارد. برای نمونه، سویق جو، از سویق گندم، سردتر است، به همان اندازه که خودِ جو، طبعی سردتر از گندم دارد. این سویق، همچنین نفخ بیشتری پدید می‌آورد.

خواص مشترک سویق گندم و جو
از میان همه سویق‌ها، استفاده از سویق گندم و سویق جو، بیشتر است و این هر دو، نفخ‌آور و موجب کندتر شدن حرکت غذا از معده به پایین‌اند. البتّه، اگر این دو نوع سویق، کاملاً با آب جوشانده و سپس از پارچه‌ای درشت‌باف گذرانده شوند و بدین ترتیب، آب آن‌ها جدا شود و به صورت لقمه‌هایی فشرده درآیند و سپس همراه با آب سرد و شکر، نوشیده شوند، از نفخ آن‌ها کاسته می‌گردد و چنانچه در تابستان در اوّل صبح، مصرف شوند، برای اشخاص حرارتی و برافروخته‌مزاج، سودمند خواهند بود و مانع تب‌ها و بیماری‌های ناشی از گرم‌مزاجی می‌شوند و همین، از بالاترین منافع آن است. کسی که این نوع سویق را بخورد، در آن روز نباید میوه تر، خیار و سبزی بخورد، یا دست کم نباید از این چیزها زیاد بخورد؛ امّا سرمادیدگان و کسانی که به نفخ‌هایی در شکم یا دردهایی مزمن در پشت و مفاصل مبتلا هستند و همچنین پیران و کسانی که مزاجی کاملاً سرد دارند، نباید از این سویق هیچ بخورند. اگر هم به خوردن آن ناچارند، آن را پس از چند بار شستن در آب گرم و همراه با پانید و عسل، پس از درآمیختگی با زیتون و روغنِ وندانه و همچنین روغنِ گردو، با طبع خود مناسب سازند.

1 1 خواص شگفت انگیز سویق جو-آیت الله تبریزیان+ویدئو

در دوران بارداری هم مادر می تواند با خوردن سویق خواص آن را به نوزاد بدهد و نوزاد بدین گونه استخوان‌های محکمی پیدا می کند. در دوران شیردهی هم می تواند باعث تقویت شیر مادر بشود
هرچند سویق جو از سویق گندم، سردتر است، امّا از آن روی که گندم نسبت به جو آب بیشتری مصرف می‌کند، سویق گندم سردکنندگی بیشتری برای بدن دارد و به ‌ویژه رطوبت‌بخشی آن به طبع انسان، بیشتر است. به همین دلیل، برای کسانی که به رطوبت‌بخشی به بدن نیاز دارند، سودمندی بیشتری دارد. برعکس، سویق جو، برای کسانی که به خشک کردن طبعْ نیاز دارند، مناسب‌تر است. چنین کسانی، معمولاً دارای بدن‌هایی سِتَبر، پُرگوشت و پُرخون هستند، در حالی که گروه نخست، بدن‌هایی تکیده، کم‌گوشت و زردرنگ دارند.

خواص سویق گندم

مقوی، چاق کننده، افزایش دهنده ی شهوت، بسیار خوب برای رشد کودکان (البته برای خود کودکان باید ذرات ریزتر بشود ولی مادر می تواند هم در دوران بارداری هم در دوران شیردهی مصرف داشته باشد که تأثیر خوبی روی کودک او خواهد گذاشت).

خواص سویق جو

مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذاخوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود. اگر جو را بشویید و سویق درست کنید برای تقویت پا خوب است و اگر آن را نشسته سویق کنید برای تقویت دست ها و چشم ها خوب است.

انواع دیگر سویق
از این دو نوع سویق که بگذریم، دیگر انواع سویق، به عنوان غذا مصرف نمی‌شوند و [تنها،] مصرف دارویی دارند، آن گونه که سویق کنار، سویق سیب و انار ترش، برای مهار کردن شکم و حرارت دادن بیشتر به آن، به کار می‌روند، یا از سویقِ خرنوب و سنجد، برای مهار کردن طبع، استفاده می‌شود.

خواص سویق برنج

سویق برنج برطرف کننده ی اسهال و گشادکننده‌ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین چاق کننده است.

خواص سویق عدس

سویق عدس مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است.

خواص سویق سنجد

مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن، افزایش دهنده ی شیر مادر

خواص سویق سیب

برطرف کننده ی خون دماغ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی تب است.

خواص سویق کامل

مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود.

خواص سویق نخود

مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و ضعف کمر

سویق کودک

همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر. در دوران بارداری هم مادر می تواند با خوردن سویق خواص آن را به نوزاد بدهد و نوزاد بدین گونه استخوان‌های محکمی پیدا می کند. در دوران شیردهی هم می تواند باعث تقویت شیر مادر بشود. از سنینی که کودک به سن غذا می رسد می تواند سویق را بخورد. اگر کودک نتوانست بخورد آن را با شیر مخلوط کنید ولی سویق خالی خواص مخصوص خودش را دارد.

طرز تهیه انواع سویق:
امام صادق علیه‌السلام در مورد سویق می فرمایند: سویق، تلخه را از تن و بلغم را از معده، کاملاً جدا می کند و هفتاد گونه بلا را دور می سازد
برای تهیه ی سویق گندم، ابتدا گندم را در ظرفی (ترجیحا مسی یا سنگی) تفت می دهیم. دقت داشته باشید که استفاده از ظروف تفلونی مضر است و استفاده از ظروفی همچون مسی و سنگی خواص بسیاری را وارد غذاهای ما می کند.

پس از تفت دادن آن را آسیاب می کنیم. البته اگر از دستگاه‌های آسیاب استفاده می کنید و می خواهید قبل از آسیاب گندم تفت داده شده مقداری سرد شود تا به دستگاه آسیب نرسد موردی ندارد. سپس گندم آسیاب شده را بار دیگر تفت می دهید. (فرمول: تفت-آسیاب-تفت)

نکته: طرز تهیه بقیه سویق ها تقریباً مثل سویق گندم است غیر از سویق سنجد که اول سنجد و هسته آن را با هم کاملاً پودر می کنیم و سپس آن را تفت می دهیم و دیگر نیازی به مرحله بعدی ندارد سویق سنجد شما آماده می شود.

نکاتی برای خوردن سویق:
روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذاخوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده.

* افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند.

* برای سلیقه های متفاوت می توان به آن شکر یا سماق اضافه کرد.

* برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد.

* اگر سویق نم زده شود و به آن شکر اضافه شود عطش زیاد را قطع می کند.

* اضافه کردن شکر به سویق اگرچه باعث چاقی می شود ولی قوت جماع مردان را کاهش می دهد.

* سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود.


پخش آنلاین ویدئو:


 

netpaak.ir telegram خواص شگفت انگیز سویق جو-آیت الله تبریزیان+ویدئو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا