تبلیغ

دانلود بازی کامپیوتر

.

دانلود انیمیشن دوبله فارسی

.



لینک های خراب را در قسمت نظرات گزارش دهید. (در کمترین زمان ممکن اصلاح میشود.)
طب اسلامی سنتی

خواص عرق شاتره + طب سنتی + ویدئو

امتیاز یادت نره

خواص عرق شاتره برای سلامتی آشنایی با خواص اعجاب انگیز گیاه شاتره  خواص شاتره چیست؟ (آشنایی با مضرات و خواص گیاه شاتره) خواص کامل شاه تره | فواید ، خواص دارویی و درمانی شاه تره

خواص عرق شاتره

خواص عرق شاتره + طب سنتی + ویدئو

خواص عرق شاتره

شاتره ، از جمله گیاهان دارویی بوده، دارای خواص شفابخش و درمانی گسترده ای است. این گیاه، سرشار از مواد آنتی اکسیدان بوده و از مهمترین خواص شاتره، محافظت از کبد و درمان اگزما است.
غِرغِره جوشانده شاتَره برای برطرف کردن آفت، زخم های دهانی و التهاب زبان مفید خواهد بود. برگ، گل و سرشاخه گلدارشاتَره ارزش دارویی دارند. عرق شاتَره در مقایسه با دَم کرده آن خواص درمانی کمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسان تر از سوی کارشناسان مصرف آن توصیه می شود.

شاتره چیست؟

این گیاه که از آن با نام های بقله الملک، شاه ترج و پیت پاپارا در کتب طب سنتی یاد شده، گیاهی است علفی، یکساله با ارتفاع تا ۸۰ سانتی متر و از تیره شاه ترگان که در طب سنتی ایرانی از آن بیشتر در درمان بیماری های کبدی استفاده می شده است.

از مهمترین خواص این گیاه :

دفع سموم تجمع یافته در کبد و محافظت از کبد مهمترین خاصیت شاتره است، به این منظور میتوان ازعرق این گیاه یا دم کرده آن روزی سه استکان همراه با آب مصرف نمود.
تقویت مزاج از دیگر خواص مفید این گیاه برای بدن بوده، برای تقویت مزاج یک هفته از دم ‎کرده شاتره استفاده نموده بعد از دو هفته استراحت، مجدداً یک هفته مصرف شود.
برای درمان تبخال نیز میتوان از دم کرده شاتره استفاده نمود، به این منظور ۳۰ گرم از گیاه خشک شده را در ۵۰۰ سی‎سی آب جوشانده، تبخال را با آن شستشو دهید، همچنین برای رفع عفونت لثه، جوش‎ها و زخم دهان، جوشانده شاه‎تره را مزمزه کنید.

netpaak.ir telegram خواص عرق شاتره + طب سنتی + ویدئو

دفع سموم تجمع یافته در کبد با مصرف شاتره

دم‎کرده شا‎تره اشتهاآور است، همچنین از دم کرده این گیاه، برای درمان و معالجه بیماری یرقان می توان استفاده نمود.
استفاده از شاتره، برای تقویت معده و روده بسیار مفید است، به این منظور از مخلوط برگ این گیاه با عسل و تمبر هندی استفاده نمایید.
یکی دیگر از خواص مفید شاتره، رفع کهیر است به این منظور توصیه میشود،شا‎تره و سدر را با ماست مخلوط نموده و بدن را با آن شستشو دهند، همچنین برای گزیدگی زنبور، استفاده از ضماد شاتره مفید است.
این گیاه قابلیت کاهش فشار خون و نیز کاهش کلسترول خون را نیز دارا می باشد.
برای تقویت چشم از سرمه برگ شاه‎تره میتوان استفاده کرد.

استفاده از عرق شاتره صبح و عصر، برای درمان ناراحتی های صفرا موثر میباشد.
توصیه میشود، خانم‎هایی که به سن یائسگی نرسیده‎اند ولی قاعدگی آن‎ها قطع شده است و دچار یائسگی زودرس گشته اند، از دم‎کرده شاه‎تره به مدت ۸ روز در ماه استفاده کنند، اگر چنانچه بعد از ۸ روز استفاده به مدت ۱۰ روز قاعدگی باز نشد، سپس ۸ روز دیگر استفاده کنند.

شاتره مدر بوده، پزشکان طب سنتی معتقدند،شا‎تره مسهل اخلاط سه‎گانه می‎باشد، خصوصاً سودا و تلخی صفرا سودای سوخته را از بین می‎برد.
التیام بواسیر از دیگر خواص شاتره بوده، به این منظور برگ شاتره را با برگ گردو مخلوط نموده، استفاده شود.
به طورکلی گیاه شاتره را، برطرف کننده امراض پوستی، جذام و برخی تومورهای سرطانی می دانند.

شاتره و کاسنی 

کاسنی و عرق کاسنی، از دیرباز در میان ایرانیان جایگاه و منزلتی خاص داشته و همه مادربزرگ ها، در میان تمام شیشه های عطر و ادویه در مطبخ خانه هایشان، یک قرابه کوچک، عرق کاسنی را در کنار شاتره، گل گاوزبان، نعناع و … نگه داری می کردند.تصفیه خونو شستشوی کبد از جمله خواص کاسنی و عرق آن است. این گیاه یکی از گیاهان دارویی موثر است که در انواع مختلف در طبیعت وجود داشته و همه اجزای آن خواصی بسیار مفید برای بدن دارد، البته اگر به اعتدال مصرف شود.

ترکیب کردن مقداری عرق شاتره با عرق کاسنی، باعث شفافیت و زیبایی پوست شده و تاثیر فوق العاده ای در از بین رفتن جوش های دوره بلوغ دارد.اگر ترکیب عرق شاتره و عرق کاسنی به نسبت مساوی مخلوط و به جای آب میل شود اثری به نسبت بیشتر از عرق شاتره به تنهایی دارد.

عرق شاتره

عرق شاتره در مقایسه با دم کرده آن خواص درمانی کمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسان تر مصرفش را توصیه می کنیم. این عرق به دلیل آن که به ترشح آنزیم های گوارشی کمک می کند، غذا را براحتی هضم کرده و اشتهاآور خوبی است. نوشیدن این عرق استفراغ را متوقف می سازد. تحقیقات اخیر نشان داده است این عرق علاوه بر این خواص درمانی، ضدعفونی کننده، آنتی هیستامین، ضداسپاسم، کاهنده تپش قلب، معرق، مسهل، مدر، آرام بخش و مقوی معده است و در بهبود بیماری های قلبی ـ عروقی موثر است.

خواص عرق شاتره

دفع سموم تجمع یافته در کبد با مصرف شاتره

طبیعت شاتره

طبع این گیاه از نظر حکمای طب سنتی، در حرارت معتدل و خیلی خشک است. برخی اطبا نیز آن را گرم و خشک انگاشته اند، اما ابوعلی سینا آن را سرد دانسته است.

طریقه مصرف عرق شاتره

طریقه مصرف شاتره بستگی به این دارد که به چه دلیل میخواهید از آن استفاده کنید.برای این منظور به قسمت شاتره چیست مراجعه کنید.

کاسنی وشاتره برای درمان جوشهای پوستی

در طب گیاه درمانی، اعتقاد بر این است که ۵ عامل اصلی در بروز جوش صورت و بدن نقش عمده دارد (در حقیقت هرعاملی که باعث کم کاری کبد شود و یا در انجام کار هورمونهای بدن خِلل ایجاد کند) :

چربی:غذاهای چرب-انواع تخمه(کدو- آفتاب گردان)-تخم مرغ و …
سودا:چای-کاکائو-قهوه-بادمجان-گوجه فرنگی و…
اعصاب:افراد آشفته و عصبی و دارای استرس به دلیل برهم خوردن تعادل هورمونهای بدنشان زودتر جوش می زنند.
مصرف بیش از اندازه غذاها با طبیعت گرم (کاهش عملکرد کبد)

***

نظافت پوست:عامل باکتری ها همواره منتظرند که از منافذ پوست آلوده که مکان مناسبی برای رشد آنهاست استفاده کنند(جوشهای چرکی).
از فواید عرق کاسنی برای پوست میتوان گفت که عرق کاسنی با تقویت کبد، رنگ پوست را روشن، بیماری های مزمن پوستی به خصوص اگزما را التیام، رسوبات ادراری و جوش های ناشی از گرمی غذاها را رفع میکند.
شاتره سرشار از انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین ث است و از اینرو برای درمان بیماری های پوستی استفاده از عرق شاتره بسیار مفید می باشد. ترکیب کردن مقداری عرق شاتره با عرق کاسنی، باعث شفافیت و زیبایی پوست شده و تاثیر فوق العاده ای در از بین رفتن جوش های دوره بلوغ دارد.

شاتره در بارداری

در مورد مصرف این گیاه در طول دوران بارداری و شیردهی اطلاعات متناقضی وجود دارد و بهتر است در این دوران مصرف نشود و در صورت لزوم مصرف با پزشک مشورت گردد.
عرق جادویی درمان قطعی سردرد.

منبع:نمناک

ویدئو خواص شاتره – بهترین تصفیه کننده خون

__________________________________________________

طب اسلامی - طب سنتی - نت پاک

خواص عرق شاتره برای سلامتی آشنایی با خواص اعجاب انگیز گیاه شاتره  خواص شاتره چیست؟ (آشنایی با مضرات و خواص گیاه شاتره) خواص کامل شاه تره | فواید ، خواص دارویی و درمانی شاه تره

خواص عرق شاتره

خواص عرق شاتره

خواص عرق شاتره


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا