تبلیغ

دانلود بازی کامپیوتر

.

دانلود انیمیشن دوبله فارسی

.



لینک های خراب را در قسمت نظرات گزارش دهید. (در کمترین زمان ممکن اصلاح میشود.)
طب اسلامی سنتیعمومی

گوش(ear) و درمان عفونت گوش

امتیاز یادت نره

گوش و درمان عفونت گوش+طب سنتی+طب اسلام+طب امام رضا+طب تبریزیان+آیت الله تبریزیان

درمان عفونت گوش

عفونت گوش(ear)

دستگاه شنوایی انسان از سه بخش گوش بیرونی، میانی و درونی تشکیل شده است. گوش بیرونی یا خارجی که به چشم دیده می شود، شامل پرده گوش (صماخ)، مجرای گوش و لاله گوش است وارتعاشات اصوات را می گیرد و به پرده صماخ انتقال می دهد.

 گوش میانی شامل صندوق صماخ و استخوانچه های چکشی، سندانی و رکابی است و به واسطه این استخوان ها ارتعاشات اصوات را به گوش درونی منتقل می کند که از آنجا به وسیله عصب شنوایی به مغز منتقل خواهد شد. گوش درونی یا داخلی در ارتباط با مغز واعصاب شنوایی است.

عفونت گوش خارجی در افراد شناگر و کارگرانی در معرض کار با براده های منتشر در هوا هستند (مانند نجاری ها) شایع تر است. علت عفونت گوش می تواند باکتریایی، ویروسی و یا قارچی باشد. از آنجا که عفونت گوش خارجی در افراد شناگر شایع است، به آن بیماری گوش شناگر هم می گویند.از علائم عفونت گوش خارجی می توان به احساس درد گوش و یا اطراف مجرای گوش، تب، احساس ناخوشی، التهاب غدد لنفاوی اطراف گوش و اختلال شنوایی به صورت خفیف و خارش و سوزش گوش اشاره کرد. عفونت گوش میانی خطرناک تر از عفونت گوش بیرونی است، زیرا می تواند سبب پارگی پرده صماخ و ناشنوایی گردد و یا اینکه عفونت حاصله به طرف گوش داخلی و مغز منتقل شود افرادی که شنا می کنند و یا با وسیله ای مجرای گوش را تحریک می کنند، بیشتر در معرض خطر عفونت گوش خارجی هستند.

راه درمان عفونت گوش (ear):

سه قطره روغن یا جوشانده یا دم کرده گل بنفشه طبی را در گوش بچکانید . انجام این کار آب اضافی یا عفونت را بدون این که پرده صماخ پاره شود بیرون می کشد .

netpaak.ir telegram گوش(ear) و درمان عفونت گوش
دانلود فیلم و سریال در upko آپکو

مجله طب اسلامی و طب سنتی نت پاک


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا