تبلیغ

دانلود بازی کامپیوتر

.

دانلود انیمیشن دوبله فارسی

.



لینک های خراب را در قسمت نظرات گزارش دهید. (در کمترین زمان ممکن اصلاح میشود.)
پزشکی و سلامت مجله

قرص لوپرامید + موارد مصرف و عوارض

5/5 - (1 امتیاز)

لوپرامید | قرص لوپرامید ۲ | لوپرامید چیست؟ | قرص ضد اسهال موارد و عوارض مصرف لوپرامید (Loperamide) کاربردهای قرص لوپرامید و عوارض جانبی آن لوپرامید، موارد مصرف لوپرامید ، عوارض و موارد مصرف موارد مصرف لوپراميد، عوارض جانبیLoperamide

قرص لوپرامید

قرص لوپرامید + موارد مصرف و عوارض

قرص لوپرامید

لوپرامید برای درمان انواع اسهال حاد و مزمن در کودکان و بزرگسالان کاربرد دارد. در این مقاله با قرص لوپرامید و کاربردها و عوارض جانبی که دارد و به طور کلی تمام اطلاعات دارویی این قرص آشنا خواهید شد.

لوپرامید برای درمان اسهال حاد به ویژه بیماری های التهاب روده، پاستروآنتریت و سندرم روده تحریک پذیر مورد کاربرد است. لوپرامید یکی از مشتقات صناعی پتیدین است که قادر به کاهش تحریکات دستگاه گوارش و ترشحات آن می شود. قرص لوپرامید به صورت خوراکی همانند قرص دیفنوکسیلات به عنوان یک قرص ضد اسهال برای درمان اسهال های حاد، اسهال مزمن کودکان و بزرگسالان و همچنین اسهال های حادی که در مسافرت رخ می دهد کاربرد دارد.

این دارو با اثر مستقیم بر عضلات طولی و حلقوی دیواره روده ها قادر به غیر فعال کردن حرکات خود به خودی آنها می باشد. به دلیل این اثراتی که دارد موجب افزایش ویسکوزیته، حجم کم مدفوع روزانه و همچنین اتلاف الکترولیتها و مایعات را کاهش می دهد. داروی لوپرامید به طور مستقیم بر انتهای عصبی موجود در مخاط روده اثر می گذارد و حرکات روده را کاهش می دهد.

netpaak.ir telegram قرص لوپرامید + موارد مصرف و عوارض
دانلود فیلم و سریال در upko آپکو

بررسی کاربردهای قرص لوپرامید

بیمار نباید دارو را بیش از دوز مجازی که پزشک تجویز نموده است مصرف نماید. اگر بیمار بعد از ۴۸ ساعت مصرف این قرص اثرات بهبود را در خود پیدا نکرد و همچنین علائم تب در بیمار یافت شد باید مصرف آن را قطع کند و به پزشک مراجعه نماید. این دارو برای کودکان زیر دو سال تجویز نمی شود. همچنین مصرف لوپرامید در بارداری باید با احتیاط و با تجویز پزشک مصرف شود.

مقدار مصرف لوپرامید در اسهال حاد

کودکان بیشتر از ۱۲ سال و بزرگسالان: در ابتدای مصرف ۴ میلی گرم به صورت خوراکی مصرف می شود. به طور معمول دوز روزانه مصرفی در بزرگسالان ۴ بار است.

کودکان ۲ تا ۱۲ سال: دوز مصرفی برای این کودکان ۲ بار در روز است.

مقدار مصرف لوپرامید در اسهال مزمن

بزرگسالان: برای بهبود باید ۴ بار در روز و تا ۱۰ روز مصرف این دارو را قطع نمایید.

کودکان: مصرف قرص لوپرامید برای درمان اسهال مزمن در کودکان ۲ تا ۳ بار روزانه بسته به نظر پزشک است.

این نکته را به یاد داشته باشید که این دوزهایی که معرفی شد به طور معمول است و برای درمان بهتر با عوارض کمتر حنما دوز مصرفی تجویز پزشک را رعایت نمایید. معمولا در اسهال حاد اگر بعد از ۴۸ ساعت اثرات بهبود را دریافت نکردید، مصرف آن را قطع نمایید و به پزشک مراجعه نمایید.

عوارض جانبی داروی لوپرامید

همانطور که می دانید همه ی داروهای صنعتی و همچنین گیاهی موجب ایجاد عوارضی در بدن می شوند. این عوارض ممکن است در همه افراد ایجاد نشود. عوارض جانبی این دارو شامل موارد زیر هستند.

خواب آلودگی، سرگیجه، خستگی
یبوست، تهوع، استفراغ
درد و ناراحتی در قسمت شکم
خشکی دهان
بثورات پوستی
تداخل دارویی لوپرامید

مصرف همزمان داروهای ضد درد اوپیوئید با قرص لوپرامید ممکن است موجب ایجاد یبوست شدید شود. همانطور که در این مقاله ملاحظه کردید قرص لوپرامید برای درمان انواع اسهال، حاد و مزمن کاربرد دارد. با رعایت نکاتی که در این مقاله برای مصرف این قرص گفته شد به بهبودی و سلامت خود و همچنین با عارضه های کمتر کمک کنید.

منبع : آرگا

_________________________________________________________________


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا